Home > Electronics Packaging >

OEM air condition LED Display Split Wall mounted Air Conditioner 208-230V 24000BTU R22, R410a, R407C

Categories Wall mounted Air conditioner
Brand Name: SGF or OEM
Model Number: SWA811-13
Certification: CE,Rohs,CB,ERP,AHRI,ETL,CETL ,UL
Place of Origin: China (Mainland)
MOQ: 1X40HQ
Price: Negotiable
Supply Ability: 20000pcs per month
Delivery Time: 35 days after receiving the deposit
Packaging Details: Double Wall Corrugated Fibreboard Boxes(white / brown) for free, color box available.
Power supply: 208-230V~ 60Hz
Refrigerant: R410A
Color: White
Compressorure : TOSHIBA, Mitsubishi, HITACHI, PANASONIC
Loading Quantity(40H): 312pcs
Model: 24000btu
Energy-efficient: T3 or T1
  • Product Details
  • Company Profile

OEM air condition LED Display Split Wall mounted Air Conditioner 208-230V 24000BTU R22, R410a, R407C

1. OEM air condition LED Display Split Wall mounted

Air Conditioner 208-230V 24000BTU R22, R410a, R407C:

--Quick details:


Condition: New
Brand Name: SGF
Place of Origin: Guangdong, China (Mainland)
Use: Room
Type: Split Wall Mounted Air Conditioners
Cooling/Heating: Cooling/Heating
Certification: CB, CE, GS, RoHS, SASO, UL
Capacity (btu): 24000
COP: 2.9
EER: 2.8
Power (W): 900
Voltage (V): 220
1*40HQ: 310 sets
Delivery time: 45--60 days
Color: White
Compressor: Toshiba/Hitachi
work condition: T1/T3
Spare parts: 1% free
Warranty: 5 years for compressor
Package: SGF / OEM /Neutral Carton Package


--Packing&Delivery: standard export carton
--Supply ability: 20000 Unit/Units per Month

35days after receiving the deposit.

--Feature OEM air condition LED Display Split Wall mounted Air Conditioner 208-230V

24000BTU R22, R410a, R407C:

Compressor: TOSHIBA, Mitsubishi, HITACHI, PANASONIC
Power: 208-230V/60Hz
Gas: R22, R410a, R407C
Energy-efficient T3 or T1
Low Temperature start, electricity heating
English LCD remote control, compact and handy
Two control ways: manual control and remote control

--More informations of OEM air condition LED Display Split Wall mounted Air Conditioner



2. Company and factory show:

All SGF products have quality and safety certifications.

All SGF products guarantees best price.

SGF Try best to provide customers with the most complete product selection.

SGF ensures best freight ,insurance, inspection, and clearance service with the most reasonable cost.

SGF provides best after service for every batch of defective products, send out new replacement

without the need to return faulty products back, provide satisfactory solutions within 24 hours.

SGF provides 24 hours online service, reach customers worldwide with efficient service.








3. Question and Answer:

1. What is the MOQ?

Answer: 1X40HQ usually.

2. What is the delivery time?

Answer: The delivery time will be 30~45days after receiving the deposit.

3. What is the guarantee of your products?

Answer: We offer 2 years for the whole unit and 3 years for main part.

And we will provide 1% easily broken spare parts for free together with your bulk products.

4. What is the packing of the products?

Answer: Standard strong export carton.

5. Can you do our brand?

Answer: Yes, we can do.

6. Can you do our country’s plug?

Answer: Yes, we can do.

7. Can you make the printing artwork in our language?

Answer: Yes, we can do.

8. Can you offer CKD/SKD for your products.

Answer: Yes, we can do.

9. Can you offer samples?

Answer: Yes, that will be our pleasure to provide the sample to test.



Quality OEM air condition LED Display Split Wall mounted Air Conditioner 208-230V 24000BTU R22, R410a, R407C for sale
Send your message to this supplier
 
From:
To: Shan Gu Feng (China) Technology Co., Ltd
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)
 
Inquiry Cart 0
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    Contact Us Quickly